Visele de promovare ale Ceahlaului s-au spulberat sambata in fata principalei contracandidate, FC Vaslui. Echipa lui Gheorghe Stefan a pierdut cu 1-0, iar dupa meci patronul nemtenilor a inceput circul cu arbitrii, acuzand violent brigada condusa de
Visele de promovare ale Ceahlaului s-au spulberat sambata in fata principalei contracandidate, FC Vaslui. Echipa lui Gheorghe Stefan a pierdut cu 1-0, iar dupa meci patronul nemtenilor a inceput circul cu arbitrii, acuzand violent brigada condusa de Ionica Serea. "Pinalti" i-a spus lui Porumboiu, finantatorul vasluienilor, ca a reusit sa-l "talhareasca" peste tot, chiar si la Piatra Neamt. Ceahlaul a incriminat doua faze: un ofsaid la golul marcat de Badea si un penalty neacordat la un presupus fault al portarului Kajcsa.
Dupa terminarea partidei, Stefan a declarat ca echipa sa nu ar fi fost lasata sa promoveze indiferent de rezultatul partidei cu FC Vaslui. Paradoxal, si Porumboiu a acuzat arbitrajul, dar a mentionat ca, exceptand un gol anulat echipei sale, nu are ce sa reproseze brigazii conduse de Serea.
Prin victoria obtinuta sub Pietricica, FC Vaslui a reusit un pas decisiv spre Divizia A, distantandu-se la sapte puncte de Ceahlaul. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.