lui Mircea SanduAsta seara de la ora 23:00, Prima TV difuzeaza o noua editie Fanatik Show. Ca de obicei, Horia Ivanovici are invitati de marca si anume Dumitru Costin - presedintele Blocului National Sindical (BNS) care numara peste jumatate de milli
lui Mircea SanduAsta seara de la ora 23:00, Prima TV difuzeaza o noua editie Fanatik Show. Ca de obicei, Horia Ivanovici are invitati de marca si anume Dumitru Costin - presedintele Blocului National Sindical (BNS) care numara peste jumatate de million de membri, Alex Radulescu - presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN), Cristian Borcea - directorul executiv al lui Dinamo si Victor Becali, cunoscutul impresar FIFA. Principalul subiect va fi viitorul fotbalului romanesc si al lui Mircea Sandu in fruntea acestui sistem. Se anunta o emisiune incendiara, cu multe dezvaluiri socante. Veti avea ocazia sa-l cunoasteti pe marele castigator al premiului de 4.000 de euro de saptamana trecuta, care va primi banii in direct. Nu uitati nici de cei 1.000 de euro pe care ii puteti castiga numai urmarind Fanatik Show!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.