Noul antrenor al Universitatii Craiova, Marian Bondrea (foto), de comun acord cu patronul Dinel Staicu, a decis sa renunte la serviciile sarbilor Borislav Stevanovici si Jane Gavalovski si ale brazilienilor Edu Magri, Da Silva Martinez si Alexander N
Noul antrenor al Universitatii Craiova, Marian Bondrea (foto), de comun acord cu patronul Dinel Staicu, a decis sa renunte la serviciile sarbilor Borislav Stevanovici si Jane Gavalovski si ale brazilienilor Edu Magri, Da Silva Martinez si Alexander Negri, care au fost trimisi, incepand de ieri, la echipa a doua. In locul lor au fost cooptati, de la echipa satelit Gheorghe Feleaga, Claudiu Tudor, Ovidiu Dananae, Ovidiu Stoianof si Lazarovici. De asemenea, de astazi va fi reziliat, pe cale amiabila, contractul jucatorului Valeriu Rachita sI va fi cooptat in staff-ul tehnic antrenorul Ovidiu Drimceanu, care s-a ocupat ultima oara de pregatirea unei echipe din Asia. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.