Un joc foarte important al primei grupe a preliminariilor CM si care ne interesa in mod deosebit pe noi s-a desfasurat la Praga, intre echipele Cehiei si Finlandei. Partida in care gazdele pareau favorite, dar erorile defensive au dus partida la una
Un joc foarte important al primei grupe a preliminariilor CM si care ne interesa in mod deosebit pe noi s-a desfasurat la Praga, intre echipele Cehiei si Finlandei. Partida in care gazdele pareau favorite, dar erorile defensive au dus partida la una de infarct. La pauza, scorul era de 2-0 si imediat dupa reluare finlandezul Litmanen inscrie, dar Polak ridica scorul la 3-1 in min. 57 si lucrurile pareau ca intra in normal. Vor urma gafele apararii cehe si oaspetii, prin Rühilahti si Johanson, aduc scorul meciului la egalitate: 3-3 cu numai 11 minute inainte de final. Dezlantuita, Finlanda rateaza prin acelasi Johanson marea lovitura, sutand de la numai trei metri in portarul ceh. Scapata fara gol in aceasta faza, echipa lui Baros, reuseste in min. 89 golul victoriei prin Lokvenec, deloc in conformitate cu situatia din teren. Un rezultat obtinut cu mult noroc dar care pe noi ne indeparteaza si mai mult de Germania 2006. Prin acest succes obtinut in extremis, Cehia a realizat a patra victorie consecutiva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.