Femela elefant Maggie se confrunta cu mari probleme cu silueta, iar medicii i-au recomandat sa faca un pic de miscare. Dupa cum informeaza Tgcom.it, pentru ca elefantelul lor, care depaseste 100 de kg, sa mai dea jos cateva, ingrijitorii de la Gradin
Femela elefant Maggie se confrunta cu mari probleme cu silueta, iar medicii i-au recomandat sa faca un pic de miscare. Dupa cum informeaza Tgcom.it, pentru ca elefantelul lor, care depaseste 100 de kg, sa mai dea jos cateva, ingrijitorii de la Gradina Zoologica din Anchorage, Alaska, au comandat un fel de covor rulant, pentru ca elefantica sa se poata misca in voie, fara a fi nevoita sa iasa in frigul de afara. Aparatul este realizat in Statele Unite, iar caracteristicile lui corespund, cum era si normal, dimensiunilor "atletei". Ingrijitorii spera ca Maggie sa aiba destula vointa sa respecte si regimul alimentar impus.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.