Actrita Alicia Silverstone i s-a alaturat colegului sau de breasla Alec Baldwin in incercarea de a convinge cat mai multi americani sa apeleze la medicina alternativa, informeaza site-ul contactmusic.com. Protagonista din pelicula "Clueless" va vorbi
Actrita Alicia Silverstone i s-a alaturat colegului sau de breasla Alec Baldwin in incercarea de a convinge cat mai multi americani sa apeleze la medicina alternativa, informeaza site-ul contactmusic.com. Protagonista din pelicula "Clueless" va vorbi la conferinta comitetului medicilor implicati responsabil in medicina, care va avea loc in luna aprilie, unde va incuraja legiuitorii si expertii in medicina sa fie mai deschisi fata de acupunctura si aromoterapie, printre altele, pentru a trata bolnavii. Silverstone este convinsa ca ea este persoana potrivita care sa vorbeasca despre medicina alternativa, deoarece prietenii ei apeleaza mai intai la ea si apoi consulta un medic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.