Fostul campion mondial Anatoli Karpov a castigat a cincea si a sasea partida a meciului cu marele maestru international Andrei Istratescu, desfasurate, vineri, la Hotelul Crowne Plaza. Karpov, care a jucat cu piesele negre, a castigat partida a cince
Fostul campion mondial Anatoli Karpov a castigat a cincea si a sasea partida a meciului cu marele maestru international Andrei Istratescu, desfasurate, vineri, la Hotelul Crowne Plaza. Karpov, care a jucat cu piesele negre, a castigat partida a cincea in 37 de mutari, iar pe cea de-a sasea, in care a jucat cu piesele albe, l-a invins pe Istratescu in 40 de mutari. Cele doua partide au avut loc in sistemul de sah rapid. Dupa sase partide, scorul este 4,5 - 1,5 in favoarea sahistului rus. Ultimele doua partide vor avea loc tot in sistemul de sah rapid, astazi, de la ora 14 - partida 7 si de la ora 16 - partida 8. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.