Frumoasa solista britanica Victoria Beckham a apelat la o dieta speciala pentru a-si recupera silueta supla pe care o avea inainte de nasterea celui de-al treilea fiu al sau, in luna februarie. Dupa cum informeaza Germany Live, vedeta urmeaza o dieta
Frumoasa solista britanica Victoria Beckham a apelat la o dieta speciala pentru a-si recupera silueta supla pe care o avea inainte de nasterea celui de-al treilea fiu al sau, in luna februarie. Dupa cum informeaza Germany Live, vedeta urmeaza o dieta in care trebuie sa combine peste sau carne cu un fruct si cateva frunze de salata. Astfel unul dintre felurile de mancare preferate ale doamnei Beckham este o combinatie din peste, salata si banane. Inainte de venirea pe lume a lui Cruz Beckham intr-o clinica din Madrid, vedeta se ingrasase cu 12 kg. Victoria a marturisit ca va aparea din nou in public doar atunci cand nu se va mai simti asa de "grasa". De cele mai multe ori, pestele pe care il mananca este fiert sau prajit pe gratar si, in plus, bea in fiecare zi doi litri de apa si doua pahare de lapte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.