O echipa de chimisti americani si italieni a dovedit ca o clasa de moluste din care fac parte scoicile contine substante ce declanseaza eliberarea de hormoni sexuali, transmite editia electronica a cotidianului The Scotsman. "Secole de-a randul s-a c
O echipa de chimisti americani si italieni a dovedit ca o clasa de moluste din care fac parte scoicile contine substante ce declanseaza eliberarea de hormoni sexuali, transmite editia electronica a cotidianului The Scotsman. "Secole de-a randul s-a crezut ca scoicile si alte moluste ar avea proprietati afrodiziace si erau consumate crude tocmai cu acest scop", a spus George Fisher, profesor de chimie la Universitatea Barry din Miami. "Am descoperit ca exista o baza stiintifica pentru aceasta idee", a adaugat Fisher, subliniind ca molustele contin substante care declanseaza eliberarea de testosteron si estrogen in organism.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.