Plantele de apartament sunt foarte placute si relaxante, dar daca aveti copii mici trebuie sa fiti foarte atenti intrucat acestea constituie o adevarata atractie. Pentru siguranta copiilor, este necesar sa alegeti cu grija plantele intrucat consumul
Plantele de apartament sunt foarte placute si relaxante, dar daca aveti copii mici trebuie sa fiti foarte atenti intrucat acestea constituie o adevarata atractie. Pentru siguranta copiilor, este necesar sa alegeti cu grija plantele intrucat consumul frunzelor, florilor sau al fructelor poate cauza numeroase tulburari dermatologice, digestive sau nervoase grave. Daca, totusi, nu va puteti lipsi de plante, este bine sa le asezati la inaltime, unde prichindeii nu pot ajunge. Pentru a nu avea neplaceri, va prezentam cateva dintre plantele periculoase: aloe, amaryllis, rodul-pamantului, azaleea, begonia, merisorul, caprifoiul, crizantema, brandusa, ciclama, laurul sau dafinul, dieffenbachia, ficusul, vascul, hortensia, tisa, iasomia, narcisa, zambila, leandrul, iedera, lacramioarele, filodendronul, sangele voinicului, ciubotica-cucului, ricinul, lemnul-cainesc, laleaua si yucca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.