Catelusa Mimi La Rue a actritei Tori Spelling, fosta protagonista din serialul "Beverly Hills 90210", este foarte cunoscuta printre paparazzi si stie ce sa faca pentru ca fotograful sa o imortalizeze din cel mai bun unghi, informeaza site-ul contactm
Catelusa Mimi La Rue a actritei Tori Spelling, fosta protagonista din serialul "Beverly Hills 90210", este foarte cunoscuta printre paparazzi si stie ce sa faca pentru ca fotograful sa o imortalizeze din cel mai bun unghi, informeaza site-ul contactmusic.com. Rasfatatul patruped, despre care Spelling spune ca este mandria ei, nu vrea sa fie prins niciodata pe picior gresit cand se afla in apropierea unui fotograf. Spelling a declarat: "Mimi La Rue stie din ce unghi arata cel mai bine. Paparazzi o striga: <>, iar ea se intoarce si priveste drept spre aparatul de fotografiat".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.