Controversatul Stelian Ogica tine, din nou, capul de afis al ziarelor. Barbatul, care a facut doi ani de inchisoare, dupa ce a pretins ca este castigatorul unui milion de dolari la 6/49, are mari probleme cu legea. De aceasta data, giurgiuveanul este
Controversatul Stelian Ogica tine, din nou, capul de afis al ziarelor. Barbatul, care a facut doi ani de inchisoare, dupa ce a pretins ca este castigatorul unui milion de dolari la 6/49, are mari probleme cu legea. De aceasta data, giurgiuveanul este acuzat ca si-ar fi inscenat, in urma cu 8 ani, furtul propriei masini pentru a putea incasa o asigurare de 200 de milioane de lei.
Ieri, Ogica a fost chemat in fata procurorilor bucuresteni pentru a clarifica acest lucru. Anchetatorii banuiesc faptul ca acesta nu este tocmai strain de furtul autoturismului sau Mercedes, fapta petrecuta in anul 1997.
Pentru lamurirea situatiei, barbatul a fost citat, ieri, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, iar audierea propriu-zisa ar urma sa aiba loc luni, in prezenta unui avocat. In acest dosar, sustin surse judiciare, citate de Mediafax, Ogica este acuzat de inselaciune. El ar fi declarat ca masina i-a fost furata, doar pentru a putea incasa o asigurare in valoare de 200 milioane de lei, insa, in realitate, se pare ca totul a fost regizat. Stelian Ogica a devenit celebru in 2001, cand s-a declarat castigatorul marelui premiu pus in joc de Loteria Nationala, spunand insa ca i-a fost furat biletul norocos. In urma cu o saptamana, in ultima sa iesire la rampa, Ogica a declansat o adevarata "furtuna" in randurile Politiei Romane, dupa ce oamenii legii s-au dus sa-l salte de la National TV, unde fusese invitat la o emisiune. El era dat in urmarire generala pentru complicitate la furt.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.