Madalin Voicu si ceilalti membri ai formatiei Madrock au lansat, ieri, in Back Stage un nou album - "Politician" - al doilea al grupului, dupa "Fac". Cele 12 piese de pe noul album sunt cover-uri din repertoriul marilor formatii si artisti ai muzicii
Madalin Voicu si ceilalti membri ai formatiei Madrock au lansat, ieri, in Back Stage un nou album - "Politician" - al doilea al grupului, dupa "Fac". Cele 12 piese de pe noul album sunt cover-uri din repertoriul marilor formatii si artisti ai muzicii rock din anii ,60-,80, respectiv Cream, The Beatles, John Lennon si Yoko Ono, Cactus etc, toate piesele fiind interpretate in limba engleza.
Potrivit lui Madalin Voicu, ideea unui proiect rock i-a venit in tinerete, dar a devenit realitate abia dupa infiintarea formatiei "Madrock", compusa din Florin Ochescu, Puiu Breack, Catalin Tarcolea, Eugen Tegu si Berti Barbera, iar muzica lor trebuie traita pe viu si nu tratata sintetic, artificial sau supersofisticat. Madrock nu are pretentia de a concura cu solisti sau formatii consacrate, dar oferta sa trebuie luata in consideratie pentru ca initiativa consta in redescoperirea unor melodii din rock-ul anilor ,60-,80 si de a transmite publicului gustul pentru muzica adevarata si de calitate.
Noul album propune un mesaj politic, iar titlul acestuia este un hit al formatiei Cream din anii ,60, dar care se potriveste foarte bine Romaniei zilelor noastre, ideea principala fiind ca politica trebuie facuta in folosul natiunii, nu in al unui politician sau al unui partid.
Dupa cum sustine Berti Barbera, pentru cativa ani de acum inainte, Madrock se va afla in opozitia muzicii romanesti, avand in vedere ca albumul isi doreste sa contracareze fluxul "sunetelor" comerciale care au invadat viata muzicala din tara noastra. Compact-discul a fost inregistrat la Electrecord si este live suta la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.