Consumul de iaurt ajuta la mentinerea unei respiratii convenabile, sustine o echipa de cercetatori de la Universitatea Tsurumi, din Japonia, informeaza site-ul Matin.qc.ca. Potrivit cercetatorilor, iaurtul traditional fara zahar contine bacterii ce r
Consumul de iaurt ajuta la mentinerea unei respiratii convenabile, sustine o echipa de cercetatori de la Universitatea Tsurumi, din Japonia, informeaza site-ul Matin.qc.ca. Potrivit cercetatorilor, iaurtul traditional fara zahar contine bacterii ce reduc nivelul de acid sulfhidric, considerat ca fiind responsabil pentru majoritatea cazurilor de respiratie urat mirositoare.
Bacteriile Lactobacillus bulgaricus si Streptococcus thermophilus ar avea, de asemenea, legaturi cu diminuarea placii dentare si a gingivitei, potrivit datelor prezentate in cadrul reuniunii anuale a Asociatiei Internationale pentru Cercetari Dentare, care s-a desfasurat recent in Baltimore, Statele Unite. Participantii la acest studiu, care au mancat 90 de grame de iaurt pe zi timp de sase saptamani au simtit diminuarea cu 80 la suta a prezentei acestui acid responsabil pentru mirosul neplacut al gurii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.