Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au facut recurs la hotararea magistratilor Tribunalului Bucuresti de a nu prelungi mandatul de arestare preventiva pe numele omului de afaceri Corneliu Iacobov si a fostului direc
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au facut recurs la hotararea magistratilor Tribunalului Bucuresti de a nu prelungi mandatul de arestare preventiva pe numele omului de afaceri Corneliu Iacobov si a fostului director al Rafo Onesti, Toader Gaurean, ne-a declarat ieri purtatorul de cuvant al institutiei, procurorul Radu Ilina.
Potrivit acestuia, recursul va fi judecat, cel mai probabil astazi, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, avand in vedere ca mandatul de arestare preventiva emis pe numele celor doi va expira maine. Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 25 de zile a celor doi, in noaptea de 3 spre 4 martie, in urma audierilor de aproape o zi la PICCJ.
Corneliu Iacobov si Teodor Gaurean sunt acuzati ca ar fi prejudiciat Rafo Onesti cu aproape 700 de miliarde de lei, dupa ce acestia au incheiat cu o firma din Cimpina, Metal EuroEst, un contract de vanzare-cumparare avand ca obiect un pachet de actiuni la o societate din Slatina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.