"Meseria" de print se invata. Cel putin aceasta este concluzia ce se desprinde din documentarul ce va fi difuzat de BBC Prime, duminica, 27 martie 2005, de la ora 18.30. Realizatorii materialului incearca sa afle cum e sa fii urmatorul candidat la tr
"Meseria" de print se invata. Cel putin aceasta este concluzia ce se desprinde din documentarul ce va fi difuzat de BBC Prime, duminica, 27 martie 2005, de la ora 18.30. Realizatorii materialului incearca sa afle cum e sa fii urmatorul candidat la tronul Marii Britanii, dezvaluind, totodata, ce trebuie si ce nu trebuie sa faca un viitor rege. Cum Printul William va implini 23 de ani in iunie, acest program prezinta o retrospectiva a vietii sale. De asemenea, pe baza unor exemple extrase din istorie, programul demonstreaza cum ar putea William sa evite sa faca aceleasi greseli pe care le-au facut si stramosii sai.
Primul episod prezinta viata tanarului din ziua in care s-a nascut pana la implinirea a 21 de ani, prin compararea educatiei lui William cu cea a mai multor printi din trecut, incepand cu tatal sau, Charles, si terminand cu printii razboinici ai Evului Mediu.
Traditia britanica cerea ca odraslelor regale sa le fie refuzate dragostea si caldura pe care restul societatii incearca sa le-o arate copiilor sai. Aceasta traditie a functionat perfect pana cand Printesa Diana a incalcat toate regulile de crestere a copiilor Coroanei. Diana a decis sa il nasca pe William intr-un spital, baiatul devenind astfel primul mostenitor al tronului nascut in alta parte decat la palat.
Cum William va avea, probabil, peste 50 de ani cand va deveni rege, al doilea episod prezinta modul in care si-ar putea ocupa cel mai bine tanarul urmatorii 30 de ani de viata, in timp ce asteapta sa se elibereze viitorul sau "loc de munca".
Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca inainte de sosirea acelui moment este sa isi gaseasca o sotie potrivita, care sa ii poata asigura un mostenitor.
Programul mai contine interviuri cu membri ai anturajului familiei regale, biografi si jurnalisti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.