Aparatul de lucru al ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii va prelua de la Ministerul Economiei si Comertului activitatea privind mediul de afaceri, a decis Guvernu
Aparatul de lucru al ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii va prelua de la Ministerul Economiei si Comertului activitatea privind mediul de afaceri, a decis Guvernul printr-o ordonanta de urgenta aprobata recent.
Conform actului normativ, care reglementeaza o serie de masuri organizatorice la nivelul administratiei publice centrale, Secretariatul General al Guvernului va prelua de la Ministerul Economiei opt posturi, functii publice, impreuna cu personalul si fondurile aferente, pentru organizarea acestei activitati in cadrul aparatului de lucru mentionat. Activitatile din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii sunt coordonate de ministrul de stat George Copos. In urma cu doua saptamani, Copos a anuntat ca Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS), Agentia Nationala pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (ANIMMC) si Directia Mediu de afaceri din Ministerul Economiei si Comertului vor trece in subordinea sa. El a precizat ca decizia face parte dintr-un set de masuri prin care Exe-cutivul urmareste dezvoltarea mediului de afaceri din Romania. ARIS si ANIMMC au functionat, pana in prezent, in subordinea premierului. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.