Verdictul in procesul intentat de Chelsea lui Adrian Mutu va fi aflat abia saptamana viitoare desi existau informatii ca decizia urma a se da ieri. Dupa depozitiile antrenorului lui Chelsea, Jose Mourinho, a directorului executiv Peter Kenyon si a me
Verdictul in procesul intentat de Chelsea lui Adrian Mutu va fi aflat abia saptamana viitoare desi existau informatii ca decizia urma a se da ieri. Dupa depozitiile antrenorului lui Chelsea, Jose Mourinho, a directorului executiv Peter Kenyon si a medicului echipei, au fost audiati atacantul roman, un reprezentant al lui Juventus si Peter Kay, seful clinicii Sporting Chance. La audiere a mai fost prezent si un fost oficial al Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti (PFA), Brendon Batson. Dupa audieri, reprezentantii clubului londonez si-au exprimat increderea ca vor obtine o decizie favorabila din partea Comisiei de Apel a Federatiei Engleze de Fotbal (FA). De partea cealalta unul din avocatii lui Mutu, John Hewison, a declarat ca jucatorul a trecut deja printr-o perioada grea. "Pana va fi luata o decizie, nu vor fi facute alte comentarii. Adrian ar vrea doar sa spuna ca ultimele sase luni departe de fotbal au fost foarte dificile pentru el. El s-a antrenat foarte mult si acum doreste sa joace din nou fotbal la cel mai inalt nivel", a afirmat John Hewison. Mass-media britanica noteaza ca Chelsea va inainta cazul la FIFA daca va obtine o decizie favorabila, iar in eventualitatea unei hotarari negative londonezii urmeaza sa deschida un proces civil. Clubul englez i-a reziliat contractul lui Mutu in luna octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping, fiind ulterior suspendat pentru sapte luni de FA. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.