Modificarea bugetului pentru Autostrada Transilvania nu poate amenda contractul de executie a lucrarilor si nici obligatiile partilor, apreciaza reprezentantii Bechtel International, dupa ce premierul Tariceanu a afirmat ca prioritar pentru Romania e
Modificarea bugetului pentru Autostrada Transilvania nu poate amenda contractul de executie a lucrarilor si nici obligatiile partilor, apreciaza reprezentantii Bechtel International, dupa ce premierul Tariceanu a afirmat ca prioritar pentru Romania este alt proiect de infrastructura rutiera.
"Lucrarile la proiectul Autostrada Transilvania continua. In discutiile cu clientul nostru, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, am convenit sa stabilim programul din 2005 dupa finalizarea procesului de rectificare a bugetului national".
"Este important de precizat ca bugetul nu poate amenda contractul sau obligatiile partilor. Vom continua sa ne respectam obligatiile si ne asteptam ca si clientul nostru sa faca acelasi lucru", afirma reprezentantii Bechtel intr-o declaratie remisa, ieri, agentiei Mediafax.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, ca proiectul convenit de fostul Guvern cu Bechtel va fi finantat in functie de fondurile disponibile care vor ramane la dispozitia statului, dupa alocarea sumelor necesare proiectului privind coridorul IV paneuropean.
Principala prioritate in domeniul infrastructurii de transport a Romaniei, ca viitor stat membru al Uniunii Europene, este coridorul IV paneuropean pe traseul Bucuresti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Lugoj-Arad-Timisoara, si nu autostrada Brasov-Bors, a aratat Tariceanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.