Deputatul PNL de Vrancea, Nini Sapunaru, afirma ca presedintele Consiliului judetean, Marian Oprisan, si-a construit un serviciu de informatii propriu. "Acesta este singurul mod in care ne putem explica faptul ca un om aflat in deplinatatea facultati
Deputatul PNL de Vrancea, Nini Sapunaru, afirma ca presedintele Consiliului judetean, Marian Oprisan, si-a construit un serviciu de informatii propriu. "Acesta este singurul mod in care ne putem explica faptul ca un om aflat in deplinatatea facultatilor mintale scrie informari sau note informative. In virtutea faptului ca este extrem de preocupat de siguranta cetatenilor, dupa cum chiar el afirma, Marian Oprisan isi aroga dreptul de a-i spiona pe vranceni", arata Nini Sapunaru intr-un comunicat de presa dat ieri publicitatii. El isi argumenteaza afirmatiile prin materialele aparute recent in presa centrala, unde Oprisan le-a citit ziaristilor pasaje dintr-o nota informativa. "Conform declaratiilor unor cetateni, care au auzit o conversatie intre Mihai Bobocea si Puiu Usturoi, se pare ca presedintele Consiliului judetean Vrancea ar fi in pericol de moarte. Acesti cetateni, supusi devotati fiind, au dat fuga la stapanul Oprisan sa ii raporteze", se mentioneaza in document.
Sapunaru trage concluzia ca atat timp cat Oprisan nu a aflat de discutie accidental, exista o practica, adica "cetatenii" credinciosi lui Oprisan ii livreaza constant informatiile care il intereseaza. "Oprisan nu a alertat organele abilitate sa investigheze acest caz, ci a folosit aceasta informatie cum si cand crede de cuviinta. Sistemul construit de Oprisan, care ne duce cu gandul la securitatea comunista, propaga o adevarata psihoza in Vrancea", precizeaza Sapunaru. (B. PAUN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.