Ieri dimineata, secretarul general al FR Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat ca rezultatele analizelor efectuate de componentele grupei de elita din lotul feminin olimpic la Institutul National de Medicina Sportiva din Capitala au aratat ca laureat
Ieri dimineata, secretarul general al FR Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat ca rezultatele analizelor efectuate de componentele grupei de elita din lotul feminin olimpic la Institutul National de Medicina Sportiva din Capitala au aratat ca laureatele olimpice Monica Rosu si Alexandra Eremia au probleme medicale, doctorii recomandand o perioada de repaus. "Am aflat unele informatii despre rezultatele analizelor de la INMS, dar nu vreau sa ma grabesc sa fac publice niste diagnostice care ar putea fi contrazise ulterior. Pot spune doar ca Monica Rosu si Alexandra Eremia acuza probleme medicale mai serioase, dar gravitatea acestora se va determina in zilele urmatoare. Cert este ca doctorii le-au recomandat repaus celor doua gimnaste", a declarat, pentru Mediafax, secretarul general al FRG. Afirmatiile lui Stoica vin sa confirme, astfel, cele spuse de antrenorul Octavian Belu inca de miercuri, cand a declarat ca nu se va intoarce deocamdata la lotul feminin deoarece nu ar avea pe cine sa antreneze din cauza unei interdictii date de un medic de la INMS. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.