Massimo Pedrazzini, antrenorul secund al Stelei, a sosit ieri in Romania si va conduce antrenamentele echipei pentru urmatoarele cateva zile. El a explicat ca nu se pune problema ca Walter Zenga sa plece de la Steaua. "Da, sunt aici, ramanem la Steau
Massimo Pedrazzini, antrenorul secund al Stelei, a sosit ieri in Romania si va conduce antrenamentele echipei pentru urmatoarele cateva zile. El a explicat ca nu se pune problema ca Walter Zenga sa plece de la Steaua. "Da, sunt aici, ramanem la Steaua. Zenga nu este suparat, am vorbit cu el si vine sambata, pentru ca are putina treaba cu documentele tatalui sau (n.r. decedat in luna decembrie a anului trecut). Azi si maine voi conduce eu antrenamentele. Ne pregatim pentru campionat, deoarece pentru noi incepe o perioada foarte grea", a spus Pedrazzini. "Secundul" lui Zenga spune ca se va gasi o solutie si in cazul Florentin Dumitru, jucator care a refuzat sa iasa la incalzire in finalul meciului pierdut de ros-albastri la Villarreal. "Acum eu sunt antrenor, dar inainte am fost jucator. Daca nu esti bagat in teren, esti putin suparat. Este bine sa ne gandim la ce s-a intamplat si sa rezolvam problema usor. Cred ca nu se va mai intampla inca o data. Florentin Dumitru este un jucator foarte important pentru Steaua. Alt jucator important, Nesu, a stat in tribuna, si nu pe banca de rezerva si a avut respect pentru toti. Am vorbit cu Florentin Dumitriu, pentru ca este bine sa stie ce s-a intamplat. Trebuie sa vorbim cu el si sa gasim o solutie pozitiva", a afirmat Pedrazzini. Acesta a refuzat sa comenteze declaratiile patronului Gigi Becali. "Nu este treaba mea, daca patronul plateste banii poate sa spuna ce vrea. Sunt sigur, pentru ca vorbesc si eu cu Walter Zenga, ca toata echipa pe teren o baga Walter. Ce se intampla in afara terenului este problema patronului", a afirmat tehnicianul stelist. Pedrazzini a mai spus ca Zenga nu este suparat dupa situatia tensionata creata in tara de patronul Gigi Becali. "Daca nu ai reusit sa ajungi departe, tot esti suparat. Acum a ramas campionatul, care pentru noi abia acum incepe, trebuie sa ne pregatim bine, deoarece avem sanse sa-l castigam", a adaugat Pedrazzini. Intrebat ce ar face daca i s-ar impune sa faca echipa dupa cum vrea patronul, Pedrazzini a raspuns: "Eu nu sunt antrenor principal si cred ca nu este bine ca un patron sa se impuna, se poate vorbi, dar sa nu se impuna. Walter a spus dupa meci ca era bine sa se tina gura inchisa. Sigur nu a fost bine, pentru ca in Italia se spune ca rufele murdare se spala in familie".
Jucatorii alaturi de Zenga
Stelistii s-au prezentat ieri dupa amiaza la primul antrenament de dupa partida cu Villarreal, ei primind trei zile libere. "Nu cred ca e atmosfera tensionata la echipa. Normal ca ne-am dori cu totii ca Walter Zenga sa ramana, pentru ca a demonstrat ca e un antrenor foarte bun. Nu am vorbit cu el, insa nu cred ca ar fi normal sa plece. Walter trebuie sa ramana sa castige campionatul si sa-si continue munca", a declarat Sorin Paraschiv. "Nu cred ca Florentin Dumitru trebuie contestat de suporteri. El este un jucator valoros si Steaua are nevoie de el. Nu stiu daca e normal sa refuze sa intre in teren, dar a fost decizia lui. Eu unul nu cred ca as face asa ceva", a mai spus Paraschiv. "Din punctul nostru de vedere ar fi o bomba sa plece Walter Zenga. Dar toata lumea, Gigi Becali, Mihai Stoica si Walter Zenga, are interes sa luam titlul si trebuie sa fim uniti in aceste momente si sa trecem peste toate. Trebuie sa ne vedem de treaba si sa castigam campionatul. Nu cred ca tot ce s-a intamplat ne va afecta in lupta pentru titlu. Unul dintre marile merite ale lui Zenga este ca ne-a schimbat mentalitatea. Suntem asa de uniti ca nu mai are importanta cine e si cine nu e pe teren. Vom avea rezultate oricum. Cu Zenga in continuare va fi extraordinar, iar daca nu, va fi foarte greu", a spus la randul sau Florin Lovin. "Avem in continuare regretul ca nu ne-am calificat, dar nu am vazut atmosfera tensionata. Lucrurile au fost puse la punct. Toti jucatorii ne dorim ca Zenga sa ramana antrenor. Am inteles ca nu va pleca", a spus Nicolae Dica. Pentru a calma spiritele, la antrenamentul de ieri din Ghencea a fost prezenta toata conducerea Stelei, in frunte cu Gigi Becali si cu Mihai Stoica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.