Ionut Popa, antrenorul lui Poli Iasi, a decis sa trimita 11 jucatori din lotul pe care il are la dispozitie la echipa a doua a clubului, care intalneste astazi pe Minerul Balan, in etapa a 15-a a Diviziei C, Seria I. "Avand in vedere ca in acest week
Ionut Popa, antrenorul lui Poli Iasi, a decis sa trimita 11 jucatori din lotul pe care il are la dispozitie la echipa a doua a clubului, care intalneste astazi pe Minerul Balan, in etapa a 15-a a Diviziei C, Seria I. "Avand in vedere ca in acest week-end nu este programata etapa, deoarece echipa nationala evolueaza in compania Olandei, am dorit sa sustinem sambata un meci amical in compania unei divizionare A. Dupa ce partida cu Rapidul a cazut, presedintele Marius Stan a luat legatura cu divizionara C, Aerostar Bacau, insa raspunsul a fost tot negativ. In aceste conditii, am decis ca o parte dintre jucatori sa evolueze pentru Poli Iasi II, in meciul cu Minerul Balan,din Divizia C1", a afirmat Popa. Poli Iasi va juca maine un meci amical cu echipa a doua a clubului. In aceasta partida nu vor evolua cei 11 fotbalisti care vor juca astazi in Divizia C, pentru Poli Iasi II. Jucatorii care vor evolua pentru echipa a doua, avand dubla legitimare, sunt Branet, Dulcianu - portari, Beceru, Baldovin, Ad. Ilie, Gavatorta, Chiesa, Balba, Palimaru, Dogaru si Stiubei. Acestora li se vor adauga Bordianu si Cernat, jucatori care se pregatesc deja cu echipa a doua din iarna. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.