IBM a anuntat ca va investi 300 de milioane de dolari in noi servicii, programe, consultanta si educatie pentru a-i ajuta pe Partenerii de Afaceri sa-si mareasca oportunitatile de venit pe piata serviciilor tehnologice a Intreprinderilor Mici si Mijl
IBM a anuntat ca va investi 300 de milioane de dolari in noi servicii, programe, consultanta si educatie pentru a-i ajuta pe Partenerii de Afaceri sa-si mareasca oportunitatile de venit pe piata serviciilor tehnologice a Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Initiativa aduce importante imbunatatiri in angajamentul companiei IBM fata de clientii IMM, fata de Partenerii de Afaceri care colaboreaza cu acestia. Piata IMM reprezinta una dintre cele mai mari si mai rapide oportunitati din industria TI. IBM are un angajament de lunga durata fata de piata IMM, 20% din veniturile companiei provenind din acest sector. Firma de analiza TI IDC estimeaza ca Intreprinderile Mici si Mijlocii vor investi in Tehnologia Informatiei 360 miliarde de dolari. "Analistii sustin ca serviciile destinate Intreprinderilor Mici si Mijlocii reprezinta unul dintre sectoarele cu cea mai rapida crestere din industrie, fiind, in acelasi timp, nisa de piata foarte competitiva", a afirmat Jim Corgel, General Manager, Small and Mid-Sized Business, IBM Global Services. "IBM face investitii majore in extinderea tehnologiei IMM si a serviciilor de consultanta, precum si in colaborarea cu Partenerii de Afaceri din intreaga lume, in vederea crearii unor solutii care sprijina Intreprinderile Micii si Mijlocii". IBM a anuntat ca specialistii Diviziei Business Consulting Services (BCS) vor colabora cu Integratorii de Sisteme Regionali din S.U.A. si Europa in vederea furnizarii clientilor IMM o buna cunoastere a industriei care ii va ajuta in cele mai dure provocari de afaceri. Portofoliul de servicii al partenerilor de afaceri include: IBM Express Managed Services - Oferta IBM Express Managed Services face parte din noul model de afaceri IBM proiectat sa indeplineasca cerintele clientilor IMM prin intermediul serviciilor de managementul infrastructurii, aplicarea managementului si outsourcing-ul transformarii afacerii, furnizate de catre Partenerii de Afaceri; Solutii IBM mySAP All-In-One - Distribuitorii vor putea furniza clientilor IMM solutii IBM mySAP All-In-One preconfigurate care rezolva probleme-cheie prin coroborarea tehnologiei cu expertiza in consultanta de afaceri si cu servicii. Exploatand componentele preconfigurate, aceste oferte se adreseaza Intreprinderilor Mici si Mijlocii care nu au nici resurse financiare si umane, nici timpul necesar construirii unei platforme complete de aplicatii. Distribuitorii vor avea mai multe optiuni: primirii unor taxe imbunatatite de vanzari sau implementarea solutiei. Alte solutii si servicii sunt cele destinate colaborarii cu partenerii de afaceri, precum si cele de educatie si calificare.
Pentru informatii suplimentare vizitati www.ibm.com/services.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.