Gica Craioveanu, jucatorul lui Getafe, a declarat intr-un interviu aparut ieri in cotidianul AS ca nu doreste sa treaca pe banca tehnica atunci cand se va retrage din activitatea competitionala. "Nu vreau sa devin antrenor. Pe mine ma macina ganduril
Gica Craioveanu, jucatorul lui Getafe, a declarat intr-un interviu aparut ieri in cotidianul AS ca nu doreste sa treaca pe banca tehnica atunci cand se va retrage din activitatea competitionala. "Nu vreau sa devin antrenor. Pe mine ma macina gandurile atunci cind am un meci amical, asa ca nu as dormi deloc cu o luna inainte de o partida internationala importanta. Pe banca tehnica se sufera foarte mult si viitorul meu nu este acolo. Nu stiu inca ce voi face cu viata mea, dar cu siguranta nu vreau sa fiu antrenor", a spus Craioveanu, caruia presedintele lui Getafe i-a propus deja un post in cadrul clubului madrilen dupa retragere. Fostul international a afirmat ca si-ar fi dorit sa faca parte din nationala Romaniei pentru meciul cu Olanda, dar crede ca este bine sa lase locul tinerilor. "Eu am vorbit cu Piturca si l-am recomandat pe Moldovan. Evident ca mi-ar fi placut sa joc pentru Romania, dar exista jucatori in forma foarte buna, care merita sa fie acolo. A fost o mandrie ca oamenii si-au adus aminte de mine, dar vremea mea la nationala a trecut de ceva timp. Este mai bine sa las locul tinerilor", a declarat jucatorul de 37 de ani. "Gika" a mai spus ca este decis sa se retraga din activitate si nu va mai continua sa evolueze inca un sezon, asa cum a spus presedintele clubului Getafe, Miguel Angel Torres. "I-am spus lui Torres ca pentru mine a inceput numaratoarea inversa. Lucrurile sunt foarte clare si vreau sa plec de la Getafe pe usa din fata, dupa ce vom reusi mentinerea in Primera Division. Avem un meci dificil cu Malaga, iar daca vom castiga la Albacete vom fi salvati de la retrogradare in totalitate. Vad ca aceste echipe se afla jos in clasament si nu cred ca pot iesi din situatia asta in cele noua etape ramase. Cand ajungi acolo este greu sa revii. Am trait situatii asemanatoare si a fost destul de dificil", a spus Craioveanu. Intrebat ce va face totusi dupa ce va reusi salvarea de la retrogradare cu Getafe, Craioveanu a raspuns: "Am primit o oferta din tarile calde, lucru de care au nevoie oasele mele batrane. Lasand gluma la o parte, nu m-am gandit la nimic si o voi face doar cand ne vom salva de la retrogradare". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.