Mircea Sandu, presedintele FRF, si-a cerut scuze ieri, in cadrul unei conferinte de presa, fata de suporterii echipei nationale care nu au mai gasit bilete la partida Romania - Olanda, din cadrul preliminariilor CM 2006, programat sambata, pe stadion
Mircea Sandu, presedintele FRF, si-a cerut scuze ieri, in cadrul unei conferinte de presa, fata de suporterii echipei nationale care nu au mai gasit bilete la partida Romania - Olanda, din cadrul preliminariilor CM 2006, programat sambata, pe stadionul din Giulesti. "Nasu" a explicat ca aceasta situatie a fost cauzata de lipsa unei arene cu o capacitate mai mare dar ca si in conditiile unui stadion cu 100.000 de locuri cererea ar fi depasit cu mult oferta federatiei. In aceeasi ordine de idei, Sandu a reamintit faptul ca a facut numeroase demersuri pe langa autoritatile romane pentru a incepe un program de investitii in sport, dar nu a primit raspuns. "Este o situatie similara cu cea de la partida de tenis din Cupa Davis de la Brasov, Romania - Belarus, cauzata de faptul ca noi nu avem o sala si un stadion pentru competitii europene si mondiale", a declarat Sandu. El a mentionat ca s-au tiparit pentru vanzare 16.100 de bilete, restul fiind invitatii sau bilete oferite sponsorilor, corpului diplomatic, reprezentantilor Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Agentiei Nationale pentru Sport, Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, galeriilor marilor cluburi din Bucuresti si din provincie. Presedintele FRF a mentionat ca a propus spre analiza posilibitatea gazduirii meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale pe stadioane din Timisoara sau Craiova, dar jucatorii au preferat gazonul din Giulesti. Sandu a precizat ca a solicitat Politiei declansarea unei anchete in legatura cu modul in care s-au vandut biletele la cluburile Rapid, Dinamo si Steaua. In ceea ce priveste partida de sambata, presedintele FRF a declarat ca echipa Romaniei pastreaza sansa sa. "Revenirea unor jucatori accidentati, precum Contra, Lobont, Chivu, Radoi, Ghioane si Rat, folosirea unor jucatori cu mare experienta ca D. Munteanu, Ad. Ilie sau Moldovan, confera valoare lotului de 22 de fotbalisti convocat de Piturca" a incheiat Mircea Sandu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.