Desi negocierile purtate de Inter si AS Roma, la care a participat si Giovanni Becali, pentru transferul lui Chivu s-au incheiat acum doua zile fara a se ajunge la o intelegere, gruparea milaneza a facut ieri o noua oferta pentru internationalul roma
Desi negocierile purtate de Inter si AS Roma, la care a participat si Giovanni Becali, pentru transferul lui Chivu s-au incheiat acum doua zile fara a se ajunge la o intelegere, gruparea milaneza a facut ieri o noua oferta pentru internationalul roman. Conform "Calciomercato", Inter este gata sa plateasca romanilor 12,5 milioane de euro, plus cedarea sub forma de imprumut, pentru un sezon, a jucatorilor Karagounis, Emre si Gamarra. Oferta initiala a milanezilor era de 10 milioane de euro, plus cedarea sub forma de imprumut pentru un an a doi dintre cei trei jucatori (la alegerea Romei). Chivu este dorit insistent de catre antrenorul lui Inter, Roberto Mancini. Fundasul de la AS Roma mai este in vizorul lui Juventus Torino (unde il vrea fostul sau antrenor Fabio Capello) si al lui Real Madrid. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.