Sala de conferinte a Agentiei Nationale pentru Sport a gazduit, ieri, Adunarea Generala de alegeri a FR Polo, la sedinta participand toti reprezentantii din teritoriu ai singurului sport de echipa din Romania care are deja in buzunar biletele pentru
Sala de conferinte a Agentiei Nationale pentru Sport a gazduit, ieri, Adunarea Generala de alegeri a FR Polo, la sedinta participand toti reprezentantii din teritoriu ai singurului sport de echipa din Romania care are deja in buzunar biletele pentru Mondialele din acest an. Dupa mai multe discutii referitoare la solutiile pentru dezvoltarea poloului, o atentie deosebita urmand a fi acordata cluburilor sportive scolare, delegatii au trecut la vot, realegandu-l pe George Gaita in functia de presedinte. Totodata, in functiile de vicepresedinte au fost realesi Dumitru Sorescu si Mihai Gherman, iar in Biroul Federal au mai fost cooptati Ioan Alexandrescu (Oradea), Anton Netolitschi (Steaua) si Radu Nichita (presedinte AJP Cluj). In plus, s-a mentionat si implicarea edililor locali din Tg. Mures si Oradea pentru construirea unor noi bazine performante, fapt considerat pozitiv de asistenta, in conditiile in care poloul romanesc se chinuie de ani buni sa tina steagul sus, in ciuda unei baze materiale sportive saracacioase. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.