Alexandru Boc si Gheorghe Nedelescu, ambii din conducerea LPF, nu au fost primiti la sedinta de ieri, ei parasind Casa Fotbalului dupa aproximativ cinci minute. "Domnul Alexandru Ionita, secretarul general al Comisiei de Disciplina a FRF, ne-a chemat
Alexandru Boc si Gheorghe Nedelescu, ambii din conducerea LPF, nu au fost primiti la sedinta de ieri, ei parasind Casa Fotbalului dupa aproximativ cinci minute. "Domnul Alexandru Ionita, secretarul general al Comisiei de Disciplina a FRF, ne-a chemat, dar judecata a fost facuta doar de comisia federatiei, nu si de cea a ligii din care facem noi parte. Noi nu puteam fi in nici un caz subiectivi, ce scria in regulament aia faceam. Oricum, are Mitica bani de amenda", a spus Nedelescu. La randul sau, Boc a spus ca "pe Mitica il judeca doar Dumnezeu!". Doru Viorel Ursu, presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, a declarat ca verdictul in cazul celor doi a fost amanat pentru o saptamana. (MIG)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.