Banca Transilvania intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 915,9 miliarde lei prin emisiunea a 915,9 milioane actiuni noi cu valoarea nominala de 1.000 lei pe actiune. Majorarea capitalului social s-ar putea face prin capitalizarea rezervelo
Banca Transilvania intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 915,9 miliarde lei prin emisiunea a 915,9 milioane actiuni noi cu valoarea nominala de 1.000 lei pe actiune. Majorarea capitalului social s-ar putea face prin capitalizarea rezervelor din profitul net in valoare de 531,2 miliarde lei, prin utilizarea primelor de emisiune incasate, cifrate la 251,2 miliarde lei si printr-un aport de 133,5 miliarde lei din partea actionarilor. O decizie finala legata de majorarile propuse va fi luata in cadrul AGEA din data de 11 aprilie. Tot atunci, se va supune aprobarii actionarilor o emisiune de obligatiuni in valoare de 25 milioane de dolari cu scadenta la cinci ani. Actiunile Bancii Transilvania au fost suspendate, ieri, de la tranzactionarea pe Bursa de Valori pentru informarea investitorilor cu privire la decizia emitentului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.