Incepand de vineri si pana duminica, Sala Sporturilor din Bacau ar fi trebuit sa gazduiasca cel de-al doilea turneu din grupa valorica 1-4 a Diviziei A1 la volei feminin. Din motive obiective, organizatorii au solicitat o amanare la FRV, astfel ca, t
Incepand de vineri si pana duminica, Sala Sporturilor din Bacau ar fi trebuit sa gazduiasca cel de-al doilea turneu din grupa valorica 1-4 a Diviziei A1 la volei feminin. Din motive obiective, organizatorii au solicitat o amanare la FRV, astfel ca, turneul la care participa Stiinta Amici Bacau, AIBO-RATB Rapid, Unic Piatra Neamt si CSU Metal Galati se va disputa in perioada 29-31 martie. "Sala este ocupata, prin contract, de doua competitii sportive. Din cate stiu, este un campionat national de dans sportiv si unul de judo sau karate. In aceste conditii, turneul se va juca in perioada 29-31 martie", ne-a declarat, ieri, antrenorul bacauan Florin Grapa, care a adaugat ca se astepta la surprizele de la Piatra Neamt, unde echipa patronata de Vasile Ouatu a reusit sa treaca de Galati, cu 3-0, dar si de Bacau, cu 3-2. "La astfel de turnee, in general, pot aparea tot felul de surprize. E greu sa joci trei meciuri consecutive la acelasi nivel. Oricum, drumul pana la titlu este lung. Cred ca dupa turneul de la Bacau putem discuta de favorite", a mai spus Grapa, a carui echipa se afla pe primul loc, la egalitate de puncte cu AIBO-RATB Rapid si Unic Piatra Neamt. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.