Antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu, i-a luat apararea lui Zenga in disputa dintre italian si patronul stelist Gigi Becali. Lucescu este de parere ca Gigi Becali a avut o iesire nepotrivita atunci cand i-a reprosat italianului nefolosirea lu
Antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu, i-a luat apararea lui Zenga in disputa dintre italian si patronul stelist Gigi Becali. Lucescu este de parere ca Gigi Becali a avut o iesire nepotrivita atunci cand i-a reprosat italianului nefolosirea lui Dumitru. "Nu trebuia sa o spuna in public. Distruge imaginea echipei. Creeaza momente de confuzie. Un patron nu trebuie sa se puna in fata antrenorului, ci sa-i acorde incredere, din moment ce l-a numit in functie. Sa invete sa fie patron! In Anglia nu apar aceste lucruri, in Italia nu vezi ca un patron sa judece public antrenorul", a spus Lucescu la emisiunea "Fanatik Show" de la Prima TV. Lucescu mai crede ca Zenga a procedat corect atunci cand nu a riscat cu Dumitru, avand in vedere ca acesta abia revenise dupa o lunga accidentare. Despre refuzul fotbalistului de a iesi la incalzire, Lucescu a spus: "L-as fi trimis direct la echipa a treia sau a patra. Sau, mai bine, direct acasa!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.