Julie Finley, unul dintre cei mai importanti membri ai Partidului Republican si unul dintre marii donatori, ar putea fi numita ambasador al Statelor Unite in Romania, potrivit cotidianului "The Washington Post". Finley, fost lider al filialei din Col
Julie Finley, unul dintre cei mai importanti membri ai Partidului Republican si unul dintre marii donatori, ar putea fi numita ambasador al Statelor Unite in Romania, potrivit cotidianului "The Washington Post". Finley, fost lider al filialei din Columbia a Partidului Republican in perioada 1992-2000, membru fondator al Comitetului pentru NATO, membru in Consiliul de Administratie al Proiectului pentru Democratii in Tranzitie si al Comitetului pentru Eliberarea Irakului, il va inlocui la post in Bucuresti pe Jack Dyer Crouch. Potrivit cotidianului american, numele lui Finley a mai fost vehiculat in legatura cu un eventual post de ambasador si in timpul mandatului precedent al presedintelui George Bush, dar la vremea respectiva postul vizat era cel de la Varsovia. Postul de ambasador la Bucuresti a ramas vacant dupa ce Jack Dyer Crouch a fost numit luna trecuta adjunct al consilierului presedintelui american pentru securitate nationala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.