Secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Dobrescu (foto dreapta), a declarat, ieri, ca nu si-a cerut scuze fata de presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Nicolae Vieru, pentru ca a intervenit in favoarea gimnastelor, si
Secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Dobrescu (foto dreapta), a declarat, ieri, ca nu si-a cerut scuze fata de presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Nicolae Vieru, pentru ca a intervenit in favoarea gimnastelor, si este convins ca implicarea forului olimpic a fost benefica. "Este o exagerare declaratia domnului Vieru cum ca mi-am cerut scuze. Nu este adevarat. De ce sa imi cer scuze? Nu mi-am cerut scuze nici personal si nu o voi face nici public pentru ca eu cred ca interventia COSR-ului a fost benefica si a dus la deblocarea situatiei. S-a vazut ca, ulterior, chiar si federatia a revenit oarecum asupra deciziei", a declarat Dobrescu.
Luni, Vieru afirmase ca Dobrescu i-a telefonat pentru a-si cere scuze ca a incalcat autonomia federatiei, cand a decis ca COSR sa preia costurile de cazare si masa in Bucuresti ale gimnastelor din lotul olimpic, desi Comitetul Executiv al FRG decisese ca sportivele sa fie trimise la cluburi.
FRG a decis, luni, sanctionarea cu avertisment a gimnastelor pentru ca nu au respectat hotararea federatiei de a se antrena la cluburi. De asemenea, FRG a decis ca gimnastele sa ramana, deocamdata, in Bucuresti, urmand ca la prima abatere sa fie trimise la cluburi. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.