Adriean Videanu, candidatul Aliantei PNL-PD la functia de primar general al Capitalei s-a intalnit ieri, cu reprezentanti ai Asociatiei Surzilor din Romania, carora le-a promis ca se va documenta atent cu privire la problemele persoanelor cu deficien
Adriean Videanu, candidatul Aliantei PNL-PD la functia de primar general al Capitalei s-a intalnit ieri, cu reprezentanti ai Asociatiei Surzilor din Romania, carora le-a promis ca se va documenta atent cu privire la problemele persoanelor cu deficiente de auz, urmand ca saptamana viitoare sa mai faca o vizita la sediul Asociatiei Surzilor * Candidatul independent la primaria Capitalei, Ralu Filip, s-a intalnit ieri, cu presedintele FRF, Mircea Sandu, cu care a discutat despre construirea unor miniterenuri de fotbal cu suparafata sintetica in parcurile din Capitala. Ralu Filip a discutat si cu medicii specialisti in bolile infectioase de la Facultatea de medicina, carora le-a promis ca va propune infiintarea urgenta a unei directii de sanatate in cadrul PMB, a unei comisii de specialitate in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti si actiuni imediate de reducere a poluarii si mizeriei. * Candidatul Actiunii Populare la Primarie, Nicolae Serbu, a prezentat, in fata reprezentantilor Clubului Investitorilor din Romania, ai simpatizantilor Actiunii, precum si ai altor membri ai societatii civile strategia pe care o propune pentru administrarea Bucurestiului. El si-a propus sa privatizeze serviciile publice pentru a putea atrage fonduri suplimentare la bugetul Municipiului Bucuresti. Nicolae Serbu a mai propus colaborarea cu agenti economici romani si straini pentru realizarea unor lucrari de interes comun.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.