Un meci contra Olandei in preliminariile unei Cupe Mondiale, si care pe deasupra ar putea fi decisiv pentru calificare, starneste cu siguranta un interes enorm in randul microbistilor, dar nu numai. Datorita starii proaste a terenurilor din Romania,
Un meci contra Olandei in preliminariile unei Cupe Mondiale, si care pe deasupra ar putea fi decisiv pentru calificare, starneste cu siguranta un interes enorm in randul microbistilor, dar nu numai. Datorita starii proaste a terenurilor din Romania, meciul de sambata cu olandezii se va disputa pe stadionul Giulesti, aici fiind singurul gazon din tara ce se poate prezenta in conditii optime la ora intalnirii indiferent de conditiile meteo. Din pacate, stadionul Giulesti prezinta insa si un mare dezavantaj din punct de vedere al capacitatii sale (18.000 de locuri).
Cum normele UEFA impun ca 10 la suta din capacitatea arenei sa nu fie ocupata din masuri de securitate, raman doar 16.000 de locuri disponibile. Cum Federatia si-a asigurat aproximativ 1.000 de invitatii, la vanzare au ramas doar 15.000 de bilete.
Acestea se dovedesc a fi insa mai mult decat insuficiente pentru fanii echipei nationale ce doresc sa vada meciul pe viu. Ieri, casele de bilete de la stadioanele Rapid, Steaua si Dinamo, unde au fost puse in vanzare tichetele cu preturi intre 75.000 de lei la peluze si 300.000 la tribuna 1, au fost luate cu asalt. Dupa numai 10 minute, in Ghencea s-a anuntat ca nu mai sunt deloc bilete la tribuna a doua, in timp ce in jurul pranzului peste 200 de oameni asteptau in fata stadionului din Stefan cel Mare in speranta ca Federatia va mai trimite tichete.
Interesul enorm nu poate decat sa-i bucure pe bisnitari, care inca de ieri dimineata roiau in jurul celor trei stadioane. Chiar daca la casele de bilete o singura persoana nu putea cumpara decat trei tichete, baietii speculanti s-au aprovizionat cu destule bilete. Cum ultimele incercari de acest gen s-au lasat cu castiguri insemnate, bisnitarii reusind sa vanda la un pret triplu bilete la meciurile Stelei din Cupa UEFA cu Valencia si Villarreal, este foarte probabil ca sambata la pranz, iubitorii echipei nationale a Romaniei sa fie nevoiti sa plateasca de chiar patru sau cinci ori pretul unui bilet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.