Actionarii Somesul Dej au dispus, in cadrul AGEA din data de 17 martie, anularea unui numar de 1.605.560 actiuni ramase nesubscrise in urma expirarii perioadei de exercitare a dreptului de preferinta. Valoarea totala a pachetului de actiuni anulate s
Actionarii Somesul Dej au dispus, in cadrul AGEA din data de 17 martie, anularea unui numar de 1.605.560 actiuni ramase nesubscrise in urma expirarii perioadei de exercitare a dreptului de preferinta. Valoarea totala a pachetului de actiuni anulate se ridica la 33,5 miliarde lei. In consecinta, societatea va dispune majorarea capitalului social de la 203,6 miliarde lei la 233,1 miliarde lei. Sporul de 29,4 miliarde lei a fost acoperit prin aport in numerar reprezentand un numar de 1,4 milioane actiuni cu valoarea nominala de 20.865 lei fiecare. Actiunile au fost subscrise de actionarul majoritar SC Al Impex SRL, in vederea realizarii investitiilor de mediu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.