Antrenorul "militarilor" a apreciat la finalul meciului cu Villarreal drept fabulos parcursul Stelei in acest sezon al Cupei UEFA. "Aventura Stelei in Cupa UEFA a fost fabuloasa, o minune. A fost minunat. Am plecat de la Belgrad si am ajuns la Villar
Antrenorul "militarilor" a apreciat la finalul meciului cu Villarreal drept fabulos parcursul Stelei in acest sezon al Cupei UEFA. "Aventura Stelei in Cupa UEFA a fost fabuloasa, o minune. A fost minunat. Am plecat de la Belgrad si am ajuns la Villarreal. A fost un tur frumos. Iesim in optimi si nu am fost eliminati de o echipa slaba", a declarat Zenga, care considera ca Steaua a demonstrat ca este o o echipa buna. "Cred ca meritam mai mult. Nu ma intereseaza faptul ca este al patrulea meci consecutiv in care nu am marcat in deplasare. Cu putin mai multa incredere, probabil ca rezultatul era altul. Noi ne-am facut jocul, am incercat, dar asta este", a subliniat Zenga.
Antrenorul italian si-a criticat jucatorii pentru faza primului gol al lui Villarreal, inscris in minutul 6 de Jose Mari, care a deviat in poarta lui Hamutovski un balon trimis din corner de Riquelme. "Sa iei gol din corner mi se pare prea mult. Am luat doua goluri din faze fixe, in doua meciuri in care Hamutovski nu prea a avut ce apara", a spus Zenga. Acesta i-a calificat drept "incredibili" pe suporterii romani prezenti in tribunele Stadionului "El Madrigal". "Suporterii au fost incredibili. Imi pare rau pentru ei. Ca si la Valencia, au fost langa echipa, au fost exceptionali. Aveam un mare regret daca ieseam in turul intai sau inainte de grupe. Acum nu am nici un regret, am facut totul. Am jucat 12 meciuri in Cupa UEFA, nu doua", a spus Zenga, referindu-se la cei peste 5000 de romani (stabiliti in Spania) care au asistat la meci. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.