Cunoscutul solist american Michael Bolton va veni cu siguranta in Romania, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Pepino Popescu, directorul agentiei de impresariat artistic Memento Music, infirmand astfel zvonurile ca acesta si-ar fi anulat c
Cunoscutul solist american Michael Bolton va veni cu siguranta in Romania, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Pepino Popescu, directorul agentiei de impresariat artistic Memento Music, infirmand astfel zvonurile ca acesta si-ar fi anulat concertul din data de 21 mai de la Sala Palatului din Bucuresti. Bolton si-a amanat turneul european de promovare a albumului "Vintage" pentru luna octombrie, concertul din Romania fiind singurul care nu a suferit modificari. Impresarul, citat de Mediafax, sustine ca, desi nu figureaza pe site-ul oficial al cantaretului, spectacolul de la Bucuresti "se va tine". Bolton va sosi din New York pe data de 20 mai, fiind insotit de o echipa formata din 23 de persoane (orchestra si tehnicieni), si va pleca in 22 mai.
"Putem spune ca Michael Bolton se va deplasa in Europa special pentru fanii sai din Romania", a spus Pepino Popescu. Cantaretul va avea parte de paza sporita (asigurata de o agentie romaneasca), deoarece "are o asigurare de opt milioane dolari". Pretul biletelor se incadreaza intre 600.000 de lei si 5.000.000 de lei, in functie de locul in sala. Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Diverta. Spectacolul este organizat in coproductie cu Televiziunea Romana, o inregistrare a acestuia urmand sa fie transmisa la o saptamana dupa concert, pe data de 28 mai.
In noul album "Vintage", care poarta numarul 21 din cariera sa, Bolton se intoarce la tendintele muzicii anilor 1940-1960. Cu piese legendare precum "All The Way", "A Kiss To Build A Dream On", "The Very Thought of You", "When I Fall in Love" si "Smile", cantaretul readuce in atentia publicului compozitori precum George si Ira Gershwin, Sammy Cahn, Marilyn si Alan Bergman si Michele Legrand. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.