Mihai Stoica ar putea renunta la functia de presedinte executiv al FC Steaua, dupa ce a avut un conflict verbal cu patronul Gigi Becali. De fapt, Meme este "victima colaterala" a disputei dintre patron si antrenorul Walter Zenga. Stoica i-a luat part
Mihai Stoica ar putea renunta la functia de presedinte executiv al FC Steaua, dupa ce a avut un conflict verbal cu patronul Gigi Becali. De fapt, Meme este "victima colaterala" a disputei dintre patron si antrenorul Walter Zenga. Stoica i-a luat partea italianului pe aeroportul din Valencia, dupa ce Gigi Becali i-a reprosat antrenorului nefolosirea lui Fl. Dumitru. Desi lucururile pareau a se fi linistit, Gigi Becali i-a reprosat lui Stoica, in avion, de fata cu jucatorii, faptul ca a fost de partea lui Zenga. Meme s-a aratat deranjat de tonul folosit de patron, in special atunci cand i s-a reprosat ca incaseaza un salariu mai mare ca al jucatorilor (n.r. - in jur de 60.000 de euro pe an), si a plecat direct la Galati. Mihai Stoica nu a putut fi contactat ieri, nici macar telefonic, insa surse din Ghencea sustin ca el a refuzat o tentativa, ce-i drept firava, de impacare propusa de Gigi Becali.
Conform acelorasi surse, Stoica ar putea deveni din vara presedinte executiv al Otelului, grupare preluata de compania Mittal Steel. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.