Portarul Vasili Hamutovski a declarat ca a fost pacalit la faza primului gol marcat de Jose Mari. "Spaniolii si-au creat multe ocazii, dar au ratat, din fericire pentru noi. La faza golului, Riquelme a centrat langa bara, iar Jose Mari a atins mingea
Portarul Vasili Hamutovski a declarat ca a fost pacalit la faza primului gol marcat de Jose Mari. "Spaniolii si-au creat multe ocazii, dar au ratat, din fericire pentru noi. La faza golului, Riquelme a centrat langa bara, iar Jose Mari a atins mingea si m-a pacalit. Am gresit ca n-am asteptat, dar nici nu am avut prea mult timp sa reactionez. Traiectoria balonului a fost curioasa", a spus Hamutovski. Dorinel Munteanu a declarat ca Villarreal a speculat greselile echipei sale. "Puteam obtine mai mult. Villarreal a speculat greselile noastre. Am avut si noi momente bune in joc, dar acum drumul nostru s-a terminat. A fost un traseu frumos si suntem fericiti ca am realizat aceste lucruri. In principiu, echipa care s-a calificat a fost mai buna", a spus Munteanu. Mijlocasul stelist crede ca Steaua trebuie sa aiba acum o evolutie foarte buna in returul Diviziei A. "In campionat trebuie sa castigam meciurile cu contracandidatele la titlu. Returul va fi infernal, fiecare partida va fi grea si trebuie sa abordam fiecare meci ca pe o finala. Trebuie sa ne respectam blazonul si ce am construit in tur trebuie sa consolidam in retur", a spus Munteanu. Andrei Cristea crede ca Villarreal a meritat victoria si implicit calificarea. "Victoria lui Villarreal a fost meritata. Important este ca am ajuns pana aici si cred ca orice microbist din Romania este mandru. Steaua are mereu obiective mari, iar acum a jucat pentru intreg fotbalul romanesc si a acumulat puncte in cupele europene. In ultimii 15 ani nu s-a mai realizat o asemenea performanta. Regretam ca am fost eliminati, dar acum ne gandim deja la campionat", a adaugat Cristea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.