Dupa demisia lui Pavel Badea, depusa sambata, imediat dupa ce Universitatea Craiova a pierdut cu 1-2 meciul de la Constanta cu FC Farul, patronul oltenilor a demarat negocierile cu Basarab Panduru, fost la "Poli" AEK Timisoara. La un moment dat era a
Dupa demisia lui Pavel Badea, depusa sambata, imediat dupa ce Universitatea Craiova a pierdut cu 1-2 meciul de la Constanta cu FC Farul, patronul oltenilor a demarat negocierile cu Basarab Panduru, fost la "Poli" AEK Timisoara. La un moment dat era anuntata ca sigura sosirea tanarului tehnician, care trebuia sa fie prezentat ieri oficial, dar negocierile s-au intrerupt brusc. Dinel Staicu ii pusese lui Panduru clauze dure in contract: salariu de 40.000 de euro pana la vara, plata integrala a sumei la semnare, dar injumatatirea sumei in cazul in care Craiova nu castiga urmatoarele trei jocuri din campionat, cu Sportul (acasa), Bacaul (deplasare) si Steaua (acasa). In plus, daca Univesitatea retrogradeaza la vara, Panduru ar fi trebuit sa returneze toti banii, adica sa nu primeasca nimic! In aceste conditii, tehnicianul a refuzat, iar Dinel a inceput negocierile cu un cuplu "redutabil": Florin Halagian - presedinte, Viorel Hizo - antrenor. Halagian are reputatia unui "om de fotbal" cu foarte multe relatii, care nu a retrogradat niciodata din prima divizie, dar care cere si salarii exorbitante. Negocierile urmau sa se poarte aseara, iar rezultatul acestora va fi cunoscut astazi, cand Staicu a promis ca echipa va avea un nou antrenor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.