Senatorul PNL de Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca va organiza, la Suceava, o intalnire cu oameni de afaceri din Austria si Germania, in vederea realizarii de investitii in zona, inclusiv pentru construirea unei autostrazi intre Suceava si Clu
Senatorul PNL de Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca va organiza, la Suceava, o intalnire cu oameni de afaceri din Austria si Germania, in vederea realizarii de investitii in zona, inclusiv pentru construirea unei autostrazi intre Suceava si Cluj-Napoca, transmite corespondentul Mediafax. Flutur a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca pentru constructia autostrazii este necesar sa se faca mai multe investitii in zona Sucevei, "pentru ca autostrada trebuie sa se indrepte catre ceva, catre investitii".
"Atunci incepem cu investitii", a spus Flutur, care a anuntat ca in acest sens va organiza, la Suceava, in scurt timp, o intalnire cu oameni de afaceri din Austria si Germania.
El a precizat ca in paralel se intreprind si actiuni ale parlamentarilor pentru ca autostrada sa intre in lista de prioritati. "Noi trebuie sa o prindem, deocamdata, ca prioritate. Pentru asta trebuie sa ne batem sa avem investitori, sa avem argumente", a spus Flutur.
El a precizat ca la intalnirea cu oamenii de afaceri din Germania si Austria, ce ar putea fi organizata la mijlocul lunii aprilie, ii va invita si pe ambasadorii celor doua tari.
"Daca lucrurile ar merge bine si sa vina investitorii, si sunt foarte multi interesati, atunci intentia noastra este sa sustinem infiintarea unui consulat austriac la Suceava, pentru ca ar fi justificat", a mai spus Flutur.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.