Atacantul lui Getafe, Gica Craioveanu, ajuns la meci in minutul 40 dupa ce jucase pentru echipa sa contra Valenciei, in campionat, crede ca Stelei i-a lipsit un golgeter in meciul cu CF Villarreal. "Steaua a facut un meci foarte bun, insa a avut ghin
Atacantul lui Getafe, Gica Craioveanu, ajuns la meci in minutul 40 dupa ce jucase pentru echipa sa contra Valenciei, in campionat, crede ca Stelei i-a lipsit un golgeter in meciul cu CF Villarreal. "Steaua a facut un meci foarte bun, insa a avut ghinion ca a primit gol prea repede. Stelei i-a lipsit putin un golgeter, un jucator care sa o bage "in ate". Au existat cinci centrari foarte bune, iar un om de gol adevarat ar fi putut marca. Cristea si Dica au jucat foarte bine, au tinut de minge", a spus Craioveanu. Acesta a felicitat Steaua pentru performantele obtinute in Cupa UEFA. "Eu am avut inima impartita in jumatate. Cand eram mic, eram stelist, dar apoi am jucat la Villarreal, unde am fost tratat exceptional. Sigur, imi aduc aminte ce se intampla acum 30 de ani, cand mergeam in Ghencea alaturi de tata, care era stelist. Imi pare rau pentru Steaua ca nu s-a calificat. Oricum, o felicit, pentru ca a avut un an extraordinar", a subliniat atacantul roman, care la plecarea de pe Stadionul "El Madrigal" a fost inconjurat de cateva zeci de suporteri romani, care l-au aclamat si i-au solicitat numeroase autografe. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.