Ultima runda din returul sezonului regulat al Superligii Nationale de polo pe apa a scos in evidenta faptul ca intrecerea interna mai are inca resurse pentru a intari reprezentativa antrenata de Vlad Hagiu, tricolorii urmand sa evolueze in acest an a
Ultima runda din returul sezonului regulat al Superligii Nationale de polo pe apa a scos in evidenta faptul ca intrecerea interna mai are inca resurse pentru a intari reprezentativa antrenata de Vlad Hagiu, tricolorii urmand sa evolueze in acest an atat in Liga Mondiala, cat si in Campionatul Mondial. Singura mare durere de cap pentru fostul mare poloist care detine acum bagheta "magica" de tehnician al Nationalei ramane selectia portarilor, toti cei trei cerberi din intrecerea interna aflati in atentia selectionerului, Stoenescu, Boca si Nenciu, avand evolutii oscilante in dubla gazduita de Bazinul Floreasca. De altfel, rezultatele inregistrate in meciurile din weekend poarta si "amprenta" portarilor, Steaua-Stirom, Rapid-Intrarom, Dinamo si CSM Oradea impartindu-si victoriile in meciurile directe, functie de comportarea celor aflati intre buturi. Astfel, daca in prima zi, Rapid-Intrarom a castigat disputa cu militarii, cu 7-5, in schimb, a doua zi, Steaua-Stirom si-a adjudecat victoria, cu 6-4, si s-a mentinut in plasa liderului sezonului regulat. Aceeasi "regie" s-a derulat si la confruntarea dintre Dinamo si CSM Oradea, ros-albii reusind dupa 5-6 sa obtina o victorie clara, cu 5-3. In urma acestor rezultate, Rapid-Intrarom intra in hora celor patru turnee finale din postura de lider, cu 40 de puncte, fiind urmata de Steaua-Stirom, cu 38 de puncte, Crisul Oradea, cu 36 de puncte, si Dinamo, cu 30 de puncte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.