Consulul general al Romaniei la Los Angeles, fostul purtator de cuvant al Guvernului Nastase, Claudiu Lucaci, a transmis ieri o scrisoare deschisa ministrului Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, in care solicita reanalizarea deciziei de reche
Consulul general al Romaniei la Los Angeles, fostul purtator de cuvant al Guvernului Nastase, Claudiu Lucaci, a transmis ieri o scrisoare deschisa ministrului Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, in care solicita reanalizarea deciziei de rechemare din post cu mult inainte de termen, prin care este incalcata legislatia in vigoare.
"Ma vad nevoit sa apelez la acest canal de comunicare, pentru ca toate celelalte mi-au fost blocate, cu sau fara stiinta dumneavoastra, de oameni ai aparatului birocratic care va inconjoara. Pe scurt, consider ca, atat pe fond, cat si procedural, rechemarea mea de la post cu mult inainte de termen incalca legislatia in vigoare, anumite reglementari interne ale Ministerului Afacerilor Externe, cat si o serie de principii care ar trebui sa guverneze un stat de drept si democratic. Cu aceste argumente in fata, am decis sa nu ma adresez inca Justitiei, ci sa astept cu speranta, pentru o perioada limitata, reconsiderarea principiala a pozitiei dumneavoastra", se arata in scrisoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.