Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a suplimentat resursele de numerotatie ale operatorului MobiFon cu un milion de numere, pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila la nivel national, informeaza un comunicat al instit
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a suplimentat resursele de numerotatie ale operatorului MobiFon cu un milion de numere, pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila la nivel national, informeaza un comunicat al institutiei. MobiFon, operatorul serviciului de telefonie mobila Connex, avea la finele anului trecut 4.910.000 de clienti.
MobiFon va intra pe piata serviciilor de telefonie mobila 3G pana la finele lunii mai, urmand sa fie acoperite orasele Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Constanta, Ploiesti, Craiova si Iasi, a declarat agentiei Mediafax presedintele operatorului, Ted Lattimore. Primul terminal din seria telefoanelor cu capabilitati 3G ofertat de Connex potentialilor utilizatori va fi Nokia 6630.
Noul telefon ofera posibilitati de gestionare a informatiilor personale in mediul 3G. Mesajele electronice, inclusiv documentele atasate, pot fi descarcate si vizualizate la viteze broadband (banda larga) de pana la 384 kbps. Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a anuntat, in luna noiembrie 2004, ca operatorii MobiFon si Orange Romania au fost desemnati castigatorii licentelor de telefonie de generatia a treia (3G).
Telefonia mobila de generatia a treia permite utilizatorului acces rapid la Internet, transfer de date, imagini, ascultarea de muzica pe telefonul mobil, precum si vizualizarea paginilor web cu elemente grafice si servicii de localizare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.