Distribuitorul de aparate electrocasnice Altex a detinut, in lunile decembrie 2004 si ianuarie 2005, o cota de 25% din piata romaneasca de retail, informeaza un comunicat al companiei. Vanzarile au fost, in luna februarie, de aproximativ 20 de milioa
Distribuitorul de aparate electrocasnice Altex a detinut, in lunile decembrie 2004 si ianuarie 2005, o cota de 25% din piata romaneasca de retail, informeaza un comunicat al companiei. Vanzarile au fost, in luna februarie, de aproximativ 20 de milioane de euro, in crestere cu peste 25% fata de luna ianuarie, circa 70% din achizitii fiind realizate prin sistemul de rate. Potrivit datelor firmei, Altex a controlat 8,4% din piata televizoarelor, cu marca Teletech, si 16,5% din piata de hote, cu marca Cata. Grupul Altex, care include retelele de magazine Altex, Altex Megastore si Media Galaxy, isi propune pentru anul 2005 un volum al vanzarilor de peste 220 milioane de euro (suma include TVA), cu aproape 30% mai mult decat in 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.