Consiliul de Administratie al societatii Adevarul a fost revocat, ieri, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, in locul acestuia fiind numit un altul in care nu se mai regasesc insa membrii Consiliului Director. CA era format din Anna Maria Tinu
Consiliul de Administratie al societatii Adevarul a fost revocat, ieri, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, in locul acestuia fiind numit un altul in care nu se mai regasesc insa membrii Consiliului Director. CA era format din Anna Maria Tinu si jurnalistii Cristian Tudor Popescu, Bogdan Chirieac, Adrian Ursu si Lelia Munteanu, ultimii patru formand Consiliul Director.
Dupa sedinta de ieri, Consiliul de Administratie este format din Anna Maria Tinu, doi consilieri bancari, avocatul societatii Adevarul si Adrian Buga - directorul societatii.
Mihai Ionescu, al treilea actionar al societatii a declarat: "S-a petrecut aici inmormintarea Adevarului, o idee in care am crezut cu totii.
A tronat dictatura unei singure persoane care a facut trei schimbari majore: a revocat membrii C.A., a inghetat salariile pe anul acesta si si-a insusit tot profitul ziarului Adevarul". Ionescu a acuzat-o pe Anna Maria TInu ca a adus in Consiliul de Administratie "oameni fara experienta".
Cristian Tudor Popescu, Bogdan Chirieac, Adrian Ursu si Lelia Munteanu si-au anuntat demisiile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.