La Antena 1 va debuta in luna aprilie serialul "Agentia matrimoniala". Povestea se tese in jurul unei familii trasnite: Mary (Emilia Popescu) tocmai a divortat de Gicu (George Mihaita), pentru ca l-a surprins cu o alta femeie. L-a dat afara din casa
La Antena 1 va debuta in luna aprilie serialul "Agentia matrimoniala". Povestea se tese in jurul unei familii trasnite: Mary (Emilia Popescu) tocmai a divortat de Gicu (George Mihaita), pentru ca l-a surprins cu o alta femeie. L-a dat afara din casa si a ramas patroana agentiei matrimoniale "Inimi curate", pe care o infiintasera impreuna. Gicu, ramas fara vreun sprijin financiar, e nevoit sa locuiasca cu fosta soacra, Muti (Tamara Buciuceanu), care sufera de Alzheimer si a dat in mintea copiilor. incercand s-o recucereasca pe Mary, Gicu deschide o firma de pompe funebre, "Cu picioarele inainte SRL".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.